Bijgewerkt: 30 september 2023

Platform C-Amstelveen start nieuwe cursussen in 2021

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C-Amstelveen
08-12-2020

In januari 2021 gaan diverse cursussen van start bij Platform C-Amstelveen. Dat biedt aantrekkelijke kansen en mogelijkheden voor wie door wil leren, verder wil komen en een creatieve of muzikale passie vorm wil geven. Volksuniversiteit Amstelland start in januari met taalcursussen Engels en Nederlands op diverse niveaus, en doet dit ook voor een aantal creatieve vakken. Muziek- en Dansschool Amstelveen nodigt zowel jonge deelnemers als volwassenen uit om in te tekenen op korte cursussen muziek en/of dans. Meer informatie in op www.platform-c.nu.

Foto Amstelveen
(Foto Alina Krasieva - 2020)

Platform C-Amstelveen


Taalcursussen. De taalcursussen Engels en Nederlands van Volksuniversiteit Amstelland worden aangeboden in verschillende soorten en maten, voor beginners tot en met gevorderden. Alle taalaspecten – luisteren, spreken, lezen en schrijven - komen aan bod. Daarnaast zijn er cursussen Engels die zich specifiek richten op spreekvaardigheid en internationaal erkende certificaten (Cambridge).

Creatieve cursussen. Wie de beeldhouwer, tekenaar, schilder, fotograaf of schrijver in zichzelf wil ontdekken én tot bloei wil brengen, is van harte welkom bij de creatieve cursussen van Volksuniversiteit Amstelland, die eveneens in januari ’21 van start gaan. Voor jong teken- en schildertalent (6-12 jaar) is er de speciale Talentenklas van Annefie van Itterzon en Stephanie Rhode. Jeugdige kunstenaars kunnen hier op verschillende dagen en tijdstippen terecht voor een inspirerende ontdekkingsreis. 

Foto Amstelveen
(Foto Alina Krasieva - 2020)

Platform C-Amstelveen


Muziek en dans. In januari 2021 gaan bij Muziek- en Dansschool Amstelveen verschillende cursussen van start. Ze zijn op maat gesneden voor de allerkleinsten, dreumesen, peuters, jongeren en volwassenen. Zo kunnen de allerkleinsten (0–2,5 jaar) op schoot bij ouder, verzorger, opa of oma heerlijk zingen en spelen in de cursus Muziek met baby’s en peuters. In de cursus Kleuterdans zetten kinderen van 4–5 jaar een stapje verder en maken ze spelenderwijs kennis met muziek en dans. De cursus Kidsdance biedt kinderen van 6–8 jaar hun eerste ervaring met verschillende dansstijlen. Benieuwd hoe DJ’s als Armin van Buuren en Tiësto te werk gaan? Voor leerlingen van 8 t/m 16 jaar is er de cursus DJ-les, waarin je leert om muziek te maken en te mixen zoals beroemde DJ’s.

Foto Amstelveen
(Foto Alina Krasieva - 2020)

Platform C-Amstelveen


Speciaal voor volwassenen. Muziek- en Dansschool Amstelveen start in januari drie korte cursussen van elk negen lessen, speciaal voor volwassenen. In de Basiscursus muziek wordt uitleg geven over basiselementen als maat, ritme, melodie,  vorm en notenschrift. Fijn voor ouders die hun kinderen willen ondersteunen bij hun muzikale avonturen. In het Projectorkest spelen zowel beginnende als gevorderde instrumentalisten ontspannen en gezellig samen. Elk blok van 9 weken heeft een eigen muzikaal thema. In Klassiek ballet voor volwassenen kan men naar keuze de eerste stappen zetten, of enthousiast verder gaan met waar men was gebleven. 

Foto Amstelveen
(Foto Alina Krasieva - 2020)

Platform C-Amstelveen


Meer informatie en inschrijving. Neem voor meer informatie over tarieven, startdata en inschrijving een kijkje op de website van Platform C: www.platform-c.nu waar je direct de verwijzing naar het cursusprogramma van Muziek- en Dansschool Amstelveen en Volksuniversiteit Amstelland kan bekijken. De balie van Platform C - Stadsplein 99, 1181 ZM Amstelveen – is geopend maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Telefoon:  020  647 14 57 | e-mail: info@platform-c.nu Alle activiteiten van Platform C voldoen aan de laatste richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over corona-maatregelen en protocollen, data, starttijden, kosten en inschrijving is te vinden op www.platform-c.nu. Leeftijd: alle leeftijden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.