Bijgewerkt: 5 december 2021

Platform C Amstelveen actief en creatief het nieuwe jaar in

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C Amstelveen
27-11-2019

Het nieuwe jaar staat eraan te komen. Goede voornemens? Samen met Platform C Amstelveen hoeft het niet bij een voornemen te blijven en kan er direct werk van worden gemaakt. Platform C - het centrum voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van cultuur, creativiteit en communicatie aan het Amstelveens Stadsplein – heeft nog plaats bij diverse cursussen in muziek, dans en theater en biedt daarnaast kortlopende cursussen die in januari van start gaan. Mensen met goede voornemens, van jong tot volwassen, zijn van harte welkom bij Platform C.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Cultuurcomplex Platform C aan het Stadsplein 97 - 99 in Amstelveen


Er is nog plaats en keuze te over. Muziek- en Dansschool Amstelveen, onderdeel van Platform C, biedt plaats bij uiteenlopende instrumentale en vocale cursussen, Muziekproductie, Spelenderwijs Muziek, Muziek en Beweging, Ballet, Musical en Toneel. Er is keuze te over: tot de instrumentale cursussen behoren o.a. die voor elektrische gitaar, accordeon, cello, dwarsfluit, klarinet, saxofoon en drums. Voor jongeren tot 21 jaar zijn er ook volop mogelijkheden om hun vocale ambities te ontwikkelen en stappen te zetten op het gebied van ballet, musical en toneel. Meer informatie en nadere specificatie van de leeftijdscategorieën: zie de website van Platform C.     

Gratis proefles. Wie twijfelt tussen saxofoon en klarinet, gitaar en basgitaar of benieuwd is hoe het er nu aan toe gaat in Platform C, is welkom bij een gratis en vrijblijvende proefles. Geïnteresseerd? Laat het weten met een e-mailtje naar secretariaat@platform-c.nu.
Kortlopende cursussen vanaf januari 2020. Ook heel geschikt voor een actief en creatief begin van het nieuwe jaar zijn de korte cursussen van gemiddeld 9 lessen die in januari van start gaan. Het aanbod is afwisselend, veelzijdig en letterlijk voor de allerkleinsten (vanaf 4 maanden) tot en met volwassenen. Genoeg om de smaak te pakken te krijgen. Platform C biedt in dit kader onder meer: Muziek met baby’s en peuters, Kleuterdans, DJ-les, Musical, Talentenklas en Basiscursus muziek voor volwassenen.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.