Bijgewerkt: 6 oktober 2022

Picknick voor Elsrijkers op 26 juni 2014

Nieuws -> Informatief

Bron: Noortje Smit
24-06-2014

Beste Elsrijkers, het is natuurlijk hartstikke spannend, dat WK voetbal, maar donderdag 26 juni 2014 wordt het mooi weer en willen we een picknick houden. Het is reuze gezellig om elkaar weer te ontmoeten en samen op een mooie plek buiten te eten en eventueel een spelletje doen.

De picknick plek: Bankrasweg - Middelpolder – Amstelveen. Route: Dat is het 1ste weggetje links aan de Oranjebaan voorbij de Brandweer Kazerne. Dus Oranje baan (500 m voor de brug van Ouderkerk) links het weggetje in dat is de Bankrasweg.


Grotere kaart weergeven De picknick plek van Groengebied Amstelland in de Middenpolder


Dan alsmaar rechtdoor, voorbij de Oostermeerweg die je rechts na ongeveer 500 m passeert. Na ongeveer 200 m zie je links beneden de picknick plek van Groengebied Amstelland liggen. Het makkelijkst is het om op de fiets te komen omdat auto’s er van die kant niet in mogen. Vanaf de Amstel kun je wel met de auto, ga dan links de Oostermeerweg in en aan het einde over het bruggetje rechtsaf na 200 m bestemming bereikt. Vanaf 15.30 uur is een ieder van harte welkom.

Wil jij, of jullie komen dan is het volgende de bedoeling. Een ieder neemt mee:

* Een eigen hapje (dat kan zijn: een salade, of pasta, stokbrood met beleg, wraps ) plus een extra portie, leuk om te delen.

* Wat te drinken.

* Je eigen bestek en een glas.

* Een kleed, of stoeltje (er staan ook banken)

* Spelletjes b.v. jeu de boules, mikado, beach ball, badminton ect.

* Iedereen is welkom ook de hond (dan wel met poep zakje).

Hoeveel mensen komen er ? Daar heb ik geen idee van en dat maakt ook niet uit. Maar als je nu al weet, dat je komt, wil je mij dan e-mailen "ik kom", dat vind ik wel leuk om al te weten. Als je niet komt dan hoef je dat niet te melden. Weet je het nog niet, dat hoef je ook niet te melden, maar je kan altijd komen. Ik kijk naar jullie uit op donderdag 26 juni!

Groetjes, Eleonora e-mail: noortje.smit@ziggo.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.