Bijgewerkt: 22 september 2023

Persoonlijke fitness training in de buitenlucht bij Fit4Fun

Nieuws -> Informatief

Bron: Judith van der Horst
05-10-2015

'I invite you to join the fun', staat er op promotionele ansichtkaart ter introductie van Fit4Fun. De primaire doelgroep van trainster op het gebied van bewegen, Judith van der Horst, wordt namelijk gevormd door expats, hun gezinsleden en andere buitenlanders. Maar uiteraard zijn ook Nederlanders welkom. Begin november 2015 wil zij starten met haar eigen bedrijf in bewegen in de buitenlucht, waardoor zij minder als accountant gaat werken bij een accountantskantoor.

Foto Amstelveen
(Foto Fit4fun - 2015)

Fit4fun


Zij denkt aan bewegen in de open lucht, onder meer door professioneel begeleid hard te lopen rond de Poel. En daarnaast vormt zij kleine groepen voor circuit training, waarbij in totaal vijf, of zes oefeningen worden gedaan en men er steeds één opschuift. “Terwijl de één bezig is met bijvoorbeeld opdrukken, doet de ander een oefening voor de buikspieren, of doet aan kniebuigen. En men schuift dan telkens een oefening op”, legt ze uit. 

Foto Amstelveen
(Foto Fit4fun - 2015)

Fit4fun


Foto Amstelveen
(Foto Fit4fun - 2015)

Fit4fun


Het is trouwens ook mogelijk bij haar een strikt persoonlijke training te krijgen. “Mijn focus is, dat je wel lol moet hebben tijdens het bewegen. Als je zegt: Ik moet dat nu eenmaal doen, omdat het gezond is, staat het plezier toch al gauw onder druk. Als je lol hebt en toch beweegt, wordt je ook fit.” Vandaar de naam van haar nieuwe onderneming dus.  Aanmelden: Judith@fit4fun.nl ; tel. 06-8888 1302. Meer informatie: www.fit4fun.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.