Bijgewerkt: 21 september 2023

Parels aan de Poel fotowedstrijd geopend in de Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Kunstuitleen Amstelveen/Amstelveenweb
01-06-2018

Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97, een onderdeel van Platform C, organiseerde de fotowedstrijd 'Mijn Amstelveen'. De jury selecteerde 17 werken in het thema 'Parels aan de Poel' en deze zullen van vrijdag 1 juni t/m zaterdag 30 juni, in de maand van ikToon, bij de Kunstuitleen worden geëxposeerd. De expositie werd op vrijdag 1 juni 2018 om 16 uur feestelijk geopend door Pascale Georgopoulou.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Anna Rahiman manager van Kunstuitleen Amstelveen, verwelkomt alle bezoekers tijdens de opening van de fotowedstrijd


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Pascale Georgopoulou opent de tentoonstelling


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Een bezoeker bekijkt de zeer beperkte foto-expositie van 17 foto's


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Eén van de 17 foto's: 'Koude winterochtend aan de Poel'- van Anja van Zetten


Bezoekers, vrienden en familie kunnen tijdens de expositie langskomen om één stem per persoon uit te brengen op hun favoriete foto. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Daarnaast wordt er een juryprijs uitgereikt, met de daarbij horende cultuurprijs ‘De Poel Award’, ontworpen door Amstelveense kunstenares Jeltje van Houten. Deze award werd in 2016 voor het eerst uitgereikt ter gelegenheid van het afscheid van raadsgriffier Pascale Georgopoulou. Zaterdag 30 juni 2018 om 16.00 uur worden de publieks- en juryprijzen uitgereikt door Bas Eeenhoorn burgemeester van Amstelveen.
Adres: Kunstuitleen Amstelveen Stadsplein 97, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.