Bijgewerkt: 19 mei 2024

Ouder-Amstel is blij met Endemol

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Gemeente Ouder-Amstel
06-12-2007

Het college van burgemeester en wethouders is blij met de komst van Endemol in Ouder-Amstel- meldt in een bericht de gemeente Ouder-Amstel. De toekomstige vestiging van Endemol Nederland wordt gebouwd op een in de nabijheid van de Amsterdam Arena gelegen stuk grond aan de Holterbergweg (P-bus), dat de naam 'Het Handelshuis'draagt.

De komst van Endemol is een goede start voor de invulling van het 'Duivendrechtse Veld'. Daarnaast sluit de creatieve bedrijvigheid goed aan bij de vermaaksindustrie van Amsterdam Zuid-Oost.

Belangrijke criteria voor Endemol waren de uitstraling van de locatie en het pand, de bereikbaarheid, flexibiliteit, geografische ligging en de prijs/kwaliteit-verhouding. De keuze van de locatie 'Het Handelhuis' voldoet het beste aan de toekomstige huisvestingsbehoefte.

Het nog te bouwen complex aan de Holterbergweg omvat in totaal cira 32.000 vierkante meter kantoren en studio's. Het project wordt ontwikkeld door G&S Vastgoed in samenwerking met Van de Oever, Zaaijer &Partners architecten (OZ-P). Endemol Nederland betrekt de nieuwe vestiging als huurder. Tevens wordt het de nieuwe vestigingsplaats van het Endemol-bedrijf SNP Holding.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.