Bijgewerkt: 3 oktober 2023

Oranje brievenbussen in Amstelveen en Ouderkerk

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Nieuwsblad / TNT Post
22-09-2006

TNT Post gaat van 25 september tot en met 29 september 2006 het nieuwe model brievenbussen plaatsen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. Het betreft het postcodegebied 1181 tot en met 1191.

De brievenbus heeft een volledig nieuw design en is conform de nieuwe huisstijl van TNT Post oranje. Tevens heeft TNT Post besloten in sommige gevallen de locaties van de brievenbussen aan te passen aan het huidige gebruik en wensen van klanten. Dit betekent dat een beperkt aantal brievenbussen zullen worden verplaatst of verwijderd. Het bedrijf gaat daarbij uit van een zo goed mogelijke en doelmatige verdeling van de locaties.

De brievenbussen worden daarom geplaatst bij onder andere winkelcentra, aan het begin van een woon- of bedrijvenwijk of een andere centrale plek in de gemeenschap. De brievenbus is niet alleen qua uiterlijk met zijn tijd meegegaan. Ook het gebruiksgemak is verbeterd. De capaciteit van de brievenbus is vergroot waardoor het minder vaak voorkomt dat de brievenbus (over)vol is. Ook is de informatie over bijvoorbeeld lichtingstijden verbeterd.

De plaatsing van het nieuwe model brievenbus valt samen met de invoering van de nieuwe huisstijl van TNT Post. De komende jaren vervangt TNT Post op zo'n 17.500 locaties in Nederland de tweelingbrievenbussen. De vervanging van de brievenbussen vindt gefaseerd plaats. Naar verwachting wordt dit project in 2008 afgerond.

TPG heeft op 8 april 2005 haar naam veranderd in TNT. Als logisch gevolg hiervan wijzigde TPG Post haar naam per 15 mei 2006 in TNT Post.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.