Bijgewerkt: 2 december 2021

Open dag Villa Mokum tijdens Nieuwbouwdag 2013

Nieuws -> Informatief

Bron: AM
27-05-2013

Kiezen voor nieuwbouwkoopwoning beste optie in deze markt

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM gaat woonconsumenten tijdens de landelijke Nieuwbouwdag en de Dag van de Bouw op 1 juni 2013 voorlichting geven over de redenen, waarom dit het beste moment is te kiezen voor een nieuwbouwkoopwoning.

Meerdere marktfactoren, zoals de historisch lage hypotheekrente, de uiterst gunstige prijs-/kwaliteitverhouding door de gedaalde woningprijzen, de keuzevrijheid, de energiezuinigheid en het gegeven dat kopen op termijn aanmerkelijk goedkoper is dan huren, tonen aan dat de keuze voor een nieuwbouwwoning in de huidige markt de beste optie is.

Villa Mokum in Amsterdam is tijdens de landelijke Nieuwbouwdag, die gelijk valt met de Dag van de Bouw, geopend. Belangstellenden kunnen zaterdag 1 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur de modelwoning bezichtigen.

mokum Amstelveen
(Bron AM - 2013)

Villa Mokum


Klantadviseurs van AM en specialisten van de betrokken makelaarskantoren zijn aanwezig om voorlichting te geven over de keuze voor een nieuwbouwkoopwoning. Op www.villamokum.nl is meer informatie te vinden over het project, op www.kies-voor-kopen.nl staat een compleet overzicht met deelnemende projecten van AM.

AM Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling.

Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, vastgoedbeleggers, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS