Bijgewerkt: 22 september 2023

Open Dag in wijngaard De Amsteltuin in 2016

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
24-05-2016

Op zondag 5 juni 2016 zet wijngaard De Amsteltuin in Amstelveen haar poorten weer wijd open voor bezoekers. De oogst 2015 zit in de fles. 2015 was voor de Amsteltuin opnieuw een goed jaar. Na de succesvolle oogst van 2014 zijn de verwachtingen opnieuw hooggespannen. Behalve de bekende wijnen als het Witte genieten en het Bruisend Genieten, is er dit jaar ook volop Souvignier Adriana geproduceerd, de ‘Pinot Gris’ van de Lage Landen.

Foto Amstelveen
(Foto Amsteltuin - 2016)

Jan Schake en zijn vrouw Tieke Roosen de eigenaren van De Amsteltuin


Nieuw in het assortiment is dit jaar het Rode Genieten, gemaakt van de Pinotin-druif. Een heerlijk frisse, ongecompliceerde, stralend rode wijn die licht gekoeld uitstekend past op een zonovergoten terras. Het dagcentrum van de Amsteltuin heeft bovendien een aantal andere producten gemaakt, zoals druivensap, verjus en traditionele wijnazijn. Al deze producten zijn op de open dagen verkrijgbaar. Een dag om jezelf te verwennen

Het wordt op zondag 5 juni 2016 vast een prachtige dag, waarop heerlijk op het terras gezeten kan worden om kennis te maken met de wijnen, lekkere hapjes in aangenaam gezelschap. Gedurende de hele middag worden rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder. Openingstijden op 5 juni zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. Adres: Langs de Akker 5 in Amstelveen (vlak naast de Emergohal). Voor meer informatie: www.amsteltuin.nl  of www.amsterdamwine.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.