Bijgewerkt: 2 december 2023

Open Dag 2016 van Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
22-08-2016

Ontdek wat jij kan tijdens de Open Dag van Muziek- en Dansschool Amstelveen! Muziek- en Dansschool Amstelveen zet tijdens de Open Dag op zaterdag 3 september 2016 haar deuren voor iedereen wijd open. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, het is allemaal leuk. Maar hoe weet iemand, waar zijn hart echt sneller van gaat kloppen? Kom dat ontdekken bij Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Foto Amstelveen
Open Dag bezoekers kunnen bij de Muziek- en Dansschool Amstelveen instrumenten uitproberen als saxofoon, basgitaar, viool, harp, piano, drums en nog veel meer. Maar er zijn ook demonstraties en workshops op het gebied van ballet, dans, zang, musical en acteren. Er staan docenten klaar die graag advies geven en helpen om een goede instrumentkeus te maken. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 tot 16.00 uur op Stadsplein 99 in hartje Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron MDA - 2016)

De flyer van de open dag 2016 van de Muziek- en Dansschool Amstelveen


Onze uitgangspunten zijn: jong beginnen, samen spelen en regelmatig optreden voor publiek. Daarom bieden wij cursisten vanaf dag één een podium waar zij alles wat ze leren met anderen kunnen delen tijdens diverse voorstellingen en optredens. Voor wie lessen volgt bij ons, is deelname aan onze ensembles, orkesten, bands en koren gratis! Iedereen is tijdens de Open Dag tussen 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom op Stadsplein 99 in hartje Amstelveen. Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt cursussen voor kinderen, jongeren, volwassenen, docenten en medewerkers in de kinderopvang op het gebied van muziek, dans, musical en toneel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.