Bijgewerkt: 2 december 2021

Open Dag 2013 bij MBO College Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: MBO College Amstelland
31-05-2013

Donderdag 6 juni 2013 opent het nieuwe gebouw van het MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam in Amstelveen, weer haar deuren voor de Open Dag. Dit moderne high-tech College verzorgt een scala aan top mbo niveau 4 opleidingen.

Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Maalderij 37 kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

Voor studenten met ambitie

Het MBO College Amstelland richt zich met voornamelijk niveau 4 opleidingen vooral op de doorstroom naar een passende hbo-opleiding. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo een vervolgstudie voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen.

roc Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het MBO College Amstelland


High-tech

Dit College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wi-fi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor de nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.

Breed aanbod

Behalve Detailhandel, Marketing en de tweetalige opleiding International Business Studies, kent dit College ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Bouw, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent.

Verder bieden wij opleidingen op het gebied van Juridische Dienstverlening voor zowel jongeren als 23+. Op ICT-gebied hebben wij de Social Media Adviseur en Applicatieontwikkelaar.

ROCvA

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige. Het ROC van Amsterdam is zeer innovatief en heeft nauwe banden met het werkveld.

Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in het Schiphol College, met The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid en met Johan Cruijff in het Johan Cruyff College voor topsporters. De Frank Sanders Akademie is één van de bijzondere onderdelen van het ROCvA, gespecialiseerd in musicalonderwijs. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Hoofddorp. Het ROC van Amsterdam behoort tot de 42 roc’s die ons land telt en werkt nauw samen met ROC Flevoland. www.rocva.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS