Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Opbrengst Amnestycollecte bijna 13.000 euro

Nieuws -> Informatief

Bron: Amnesty International
17-02-2011

De collecte van Amnesty International, die van 6 februari t/m 12 februari 2011 in Amstelveen werd gehouden, heeft12.822,59 euro opgebracht. 103 vrijwilligers zijn hiervoor op pad geweest en hebben gecollecteerd.

Het was de 9de keer, dat mensenrechtenorganisatie Amnesty International een landelijke collecte hield. Amnesty strijdt voor naleving van de mensenrechten in alle landen. Amnesty International is onpartijdig en onafhankelijk, en wordt voornamelijk gefinancierd door giften van leden en donateurs.

Amnesty-logo Amstelveen
(Bron Amnesty International - 2011)

Het Amnesty logo


Dankzij deze bijdragen, inclusief die we tijdens de collecte ophalen, wordt het werk van Amnesty blijvend mogelijk gemaakt. Amnesty dankt iedereen van harte voor de geldelijke bijdrage. Ook bedankt Amnesty alle vrijwilligers die in weer en wind hebben gecollecteerd voor hun enthousiaste inzet.

Wilt u volgend jaar ook meehelpen? Dan kunt u zich aanmelden bij het Collecteteam via e-mail collecte@amnesty.nl , of telefonisch via 020-626 44 36Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.