Bijgewerkt: 25 juni 2024

Ondernemersvereniging Amstelveen te gast bij de Volvo Bangarage

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
09-04-2013

Volvo Bangarage verzorgt een inspirerende bijeenkomst voor de leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen

Op donderdag 18 april 2013 zijn de leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen te gast bij de Volvo Bangarage in Amstelveen. Speciaal voor deze bijeenkomst heeft de Bangarage spreker Wouter de Vries jr. uitgenodigd.

de vries Amstelveen
(Bron OA - 2013)

Wouter de Vries jr.


Na de presentatie van de unieke Volvo V60 Plug-in Hybrid zal hij zijn visie geven op ‘De Wereld van Morgen’, het jaarthema van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Wouter de Vries is een belangrijk auteur en docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam op het gebied van Dienstenmarketing.

Zijn lezingen worden gekenmerkt door ‘kritiek met een glimlach’, hij durft te zeggen, waar het op staat en weet daarmee zijn publiek te boeien. Door zijn interactieve manier van presenteren zet hij zijn publiek vaak op het verkeerde been. Hij snijdt thema’s aan die in bijna elke managementomgeving relevant zijn.

Als auteur heeft hij maar liefst 18 boeken op het gebied van marketing en management op zijn naam staan. Wouter de Vries jr. is een markante man en zijn presentaties zijn een waar genot om naar te luisteren.

Inmiddels hebben zich zo’n 60 ondernemers voor deze bijeenkomst aangemeld. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl  Meer informatie? www.oa-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.