Bijgewerkt: 25 juni 2024

Ondernemersavond 2008 van VVD-Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: VVD-Amstelveen
22-03-2008

Ondernemers staan bij de VVD centraal. Daarom wil VVD u van harte uitnodigen voor de speciale thema avond over ondernemerschap die de VVD-Amstelveen op dinsdag 25 maart 2008, om 20 uur 30 organiseert in het Congrescentrum tegenover de bibliotheek in het Stadshart.

Regeldruk

Speciale gast is het tweede kamerlid Brigitte van der Burg. Zij zal spreken over hoe de VVD de regeldruk voor ondernemers wil verminderen. Zij is dé expert op dit gebied en een echte liberaal (zo min mogelijk overheidsbemoeienis).

VVD-wethouder Frans Hellendall zal spreken over de manier waarop hij met het college de regeldruk van de Amstelveense ondernemer vermindert en wat hij nog meer doet voor de Amstelveense ondernemer.

Standpunten

VVD-raadslid Marius Rietdijk bespreekt de standpunten van de VVD Amstelveen over ondernemerschap. Rietdijk zal niet alleen ‘zenden’, maar ook ‘ontvangen’. Hij zal dan ook de aanwezige ondernemers stimuleren met hun eigen punten te komen en die uit te wisselen. Waar gaat uw grootste zorg naar uit, wat verlangt u van de VVD? Hoe kunnen wij nog beter voor u opkomen?

Uiteraard zal het formele gedeelte worden gevolgd door het informele deel aan de bar, waarbij u weer van gedachten kunt wisselen met de VVD politici en met elkaar (netwerken!).

VVD logo Amstelveenweb
(VVD - 2008)

Het VVD logo


Ondernemersdiner

Ook het ondernemersdiner is weer in aantocht. Op 19 mei 2008 zullen enkele bevoorrechte ondernemers met hun relaties aan tafel gaan met een groot deel van de VVD tweede kamerfractie (met o.a. partijleider Mark Rutte, Fred Teeven, Johan Remkes, Brigitte van der Burg, Arend-Jan Boekestein, Charlie Aptroot, Paul de Krom, Stef Blok, Edith Schippers, onze “eigen” Atzo Nicolaï en Frans Weekers en ex-minister Gerrit Zalm (die dit voor geen goud wil missen).

De 25ste maart biedt u de speciale mogelijkheid om u alvast in te schrijven voor dit evenement. Hoewel er al veel tafels en stoelen vergeven zijn, zijn er voor u nog plaatsen beschikbaar. Als u aanwezig bent op 25 maart krijgt u een voorkeursbehandeling voor deze overige plaatsen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de voorzitter van VVD-Amstelveen, Rolf Thung. Telefoon:  06-50600768

Tot ziens op 25 maart om 20.30 in het Congrescentrum!

Met vriendelijke groet,

VVD-Amstelveen bestuur en fractie

Adres: Congrescentrum Amstelveen

Sandbergplein 24

1181 ZX AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.