Bijgewerkt: 26 september 2023

Onderhoudswerkzaamheden aan de N201

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
29-08-2009

De provincie Noord-Holland voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de N201 tussen de Thamerlaan in Uithoorn en de Legmeerdijk in Aalsmeer. De weg wordt gedeeltelijk opnieuw geasfalteerd, er worden nieuwe lijnen aangebracht en de bomen langs de weg worden gesnoeid. Vanwege deze werkzaamheden is de weg tussen 31 augustus en 12 september 2009 ’s avonds en ’s nachts afgesloten voor het verkeer.

Thamerlaan Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Kruising N201 en Thamerlaan in Uithoorn


Wegafsluiting

Tijdens de werkzaamheden is de Provincialeweg N201 tussen de Thamerlaan in Uithoorn en de Legmeerdijk bij Aalsmeer ‘s avonds en ’s nachts, van 20:00 uur tot 5:00 uur, afgesloten. De wegafsluiting / werkzaamheden vinden plaats op de volgende data:

• Van maandagavond 31 augustus t/m zaterdagochtend 5 september 2009.

• Van maandagavond 7 september t/m zaterdagochtend 12 september 2009.

De voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Indien het werk in de loop van de week vanwege slecht weer vertraging oploopt, wordt er ook in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september gewerkt en in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 september.

Verkeersmaatregelen

De wegafsluiting geldt voor zowel auto’s en (brom)fietsers. Het verkeer binnen Uithoorn wordt omgeleid. Er zijn verschillende routes beschikbaar. Deze zijn ter plaatse met gele borden aangegeven. Het doorgaande autoverkeer richting Haarlem en Hilversum zal worden omgeleid via de N231(Legmeerdijk en Vrouwenakker) en De Hoef. De omleidingsroute is met gele borden aangegeven.

De bus

Tijdens de afsluiting zijn de bushaltes tussen de Noorddammerweg en Thamerlaan buiten gebruik. Connexxion rijdt via een alternatieve route die loopt via Noorddammerweg naar het busstation op de Cort van der Lindenplein.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.