Bijgewerkt: 2 december 2023

Onderhoud aan de Schiphol-Oostbaan in september-oktober-2016

Nieuws ->

Bron: Schiphol Group
25-08-2016

Op Schiphol wordt van maandag 5 september tot en met vrijdag 21 oktober 2016 onderhoud verricht aan de Schiphol-Oostbaan en de aangrenzende taxibanen. In deze periode wordt de Schiphol-Oostbaan, normaal gesproken vooral gebruikt door het kleine vliegverkeer, buiten gebruik gesteld. Tijdens het onderhoud vinden reguliere werkzaamheden plaats, onderhoud aan de hemelwaterafvoer en groot onderhoud aan taxibanen.
Door buitengebruikstelling van de Schiphol-Oostbaan wordt met name de Buitenveldertbaan vaker ingezet voor het kleine vliegverkeer. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Voor meer informatie, of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (Bas). Dit kan via telefoonnummer: 020-6015555. Of raadpleeg de website: www.bezoekbas.nl . Hier vindt u ook data van regulier en groot onderhoud.

Schiphol Group is een onderneming die luchthavens in Nederland exploiteert, internationale activiteiten ontplooit en participaties heeft in buitenlandse luchthavens. De exploitatie van Amsterdam Airport Schiphol is haar grootste activiteit. De groep is ook volledig eigenaar van de luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport en heeft een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport. De missie van Schiphol Group is Connecting the Netherlands: Nederland optimaal verbinden met de rest van de wereld en zo een bijdrage leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en daarbuiten; Connecting to compete en to complete. www.schipholgroup.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.