Bijgewerkt: 18 april 2024

Night Flight to Rio band steunt 3FM Serious Request 2011

Nieuws -> Informatief

Bron: Night Flight to Rio
25-11-2011

Speciaal voor 3FM Serious Request heeft bandlid en producer Vincent Marquenie een nummer geschreven voor Night Flight to Rio, de 14-koppige partyband uit Amstelveen. Hiermee steunen zij het doel van dit jaar: Moeders die er alleen voor staan in oorlogsgebieden.

Het nummer is speciaal geschreven voor het thema van dit jaar en draagt dezelfde naam als het 3FM initiatief: Serious Request. Alle opbrengsten van het nummer komen ten goede aan 3FM Serious Request 2011.

NightFlightToRio  Amstelveen
(Bron Night Flight To Rio - 2011)

De partyband 'Night Flight To Rio'


Downloaden

Op de landingspagina van onze website www.nightflighttorio.nl is een mogelijkheid gecreëerd om Serious Request te downloaden. In vier eenvoudige stappen is het nummer van u en heeft u bijgedragen aan 3FM Serious Request 2011.

Ga naar www.nightflighttorio.nl, klik links boven op de tab Serious Request, vul uw gegevens, donatie en betaalwijze in en klik op Download!

3FM Serious Request

Serious Request van 3FM zet zich elk jaar in voor een goed doel en is daarmee nationaal bekend. De radio DJ’s sluiten zichzelf op in “het glazen huis” en maken daar vijf dagen lang radio, waarbij het gekozen doel van het jaar centraal staat.

Kox & Ramak Audio Productions

De opname van Serious Request is volledig belangeloos verzorgd door Kox & Ramak Audio Production.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.