Bijgewerkt: 18 april 2024

NieuwsRadio Amstelveen zoekt analisten tijdens EK Voetbal

Nieuws -> Informatief

Bron: Lex Sternfeld
12-05-2012

Denk jij verstand te hebben van voetbal? Altijd al een Derksen, Van Halst, Gullit of Van der Gijp willen zijn? Grijp nu je kans. Het programma NieuwsRadio Amstelveen op RTV Amstelveen nodigt voetbalkenners uit om tijdens het EK Voetbal 2012 in juni het Nederlands elftal en de andere landenteams, spelers en coaches te analyseren.

voetbal Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Het Europees kampioenschap voetbal van 2012 zal in Oekraïne plaatsvinden van 8 juni tot en met 1 juli 2012


Ook mag je nieuwtjes en geruchten uit Polen en Oekraïne rondom Oranje en andere deelnemende landen becommentariëren. In speciale uitzendingen zal NieuwsRadio Amstelveen gedurende het EK minimaal twee keer per week gespeelde en nog te spelen wedstrijden analyseren met professionals en amateurs. Je hoeft niet naar de studio te komen, maar zal tijdens het radioprogramma gebeld worden om je mening te geven over alles dat op dat moment aandacht verdient.

Ben jij 1 van de 16 miljoen bondscoaches? Laat je dan volgende maand gelden op de radio: op verschillende werkdagen ‘ s morgens tussen 8 en 10 of ‘ s middags van 4 tot 6. Ga je naar Polen of Oekraïne? Via Skype haalt NieuwsRadio Amstelveen je in de uitzending.

Je bijdrage wordt live uitgezonden en daarna minstens 2 keer herhaald. Voor meer informatie mail naar Lex Sternfeld,  Lex@rtvamstelveen.nl o.v.v. naam en telefoonnummer. Leeftijd niet van belang. Ook fans van andere landen (Nederlands, of Engels sprekend) worden uitgenodigd zitting te nemen in het radiopanel.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.