Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Nieuwe ontbijt bij KLM

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
27-10-2007

Met ingang van 28 oktober 2007, de start van het winterseizoen, gaat de KLM de economy class passagier op intercontinentale routes een nieuw ontbijtconcept serveren. Aansluitend op het succes van de nieuwe Mealbox met Hot Soup die in het voorjaar van 2007 werd geïntroduceerd, introduceert de KLM nu twee volgende producten die hun ontstaan danken aan onderzoek door dr. ir. P. Desmet van de TU Delft, naar belangen en emoties onder passagiers.

KLM catering Amstelveen
(KLM - 2007)

Het nieuwe ontbijtconcept bij KLM


‘Morning Tapas’

De passagier op intercontinentale vluchten wil na zijn nachtrust rustig en ontspannen wakker worden. Het nieuwe ontbijt op vluchten langer dan acht uur is speciaal ontwikkeld om hier actief aan bij te dragen. ‘Morning tapas’ biedt de passagier de keuze uit een verzameling warme en koude hapjes.

 ‘Zeitgeber’

Naast de ‘Morning Tapas’ introduceert de KLM een speciaal ontbijtconcept op intercontinentale vluchten korter dan acht uur. Vlak voor het einde van de vlucht wordt men gewekt met dit ontbijt. Het kleine ontbijt fungeert als ‘Zeitgeber’ om de lichaamsklok mee in te stellen. Het ontbijt bevat eten dat speciaal is geselecteerd om het lichaam snel te hydrateren en op te starten.

Nieuwe concept

De nieuwe maaltijdconcepten zijn bedacht door het Amsterdamse ontwerpbureau KVD reframing and design.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.