Bijgewerkt: 22 september 2023

Nieuwe en hoge resolutie luchtfoto's in Google Earth

Nieuws -> Informatief

Bron: Google Inc.
30-01-2011

Google Earth werd aangevuld met nieuwe en bijgewerkte beelden, met inbegrip van hoge resolutie luchtfoto updates voor de VS, Canada, Nederland, Zuid-Afrika en Zweden. Veel landen kregen ook hoge resolutie satellietbeelden updates, met inbegrip van Costa Rica, Duitsland, Griekenland, Taiwan, Oekraïne, Virgin Islands en veel meer.


Grotere kaart weergeven Amstelveen in Google Maps

Neem een kijkje op deze veranderingen rechtstreeks in Google Earth. Vergeet niet, dat u ook de historisch beeldmateriaal optie kunt gebruiken om oude beelden te zien door de schuifregelaar op de tijdlijn te bewegen. Om een compleet beeld te krijgen van waar Google de bijgewerkte beelden heeft staan, kunt deze KML downloaden voor het weergeven in Google Earth.

KML?

KML (Keyhole Markup Language) is een bestandsformaat, die wordt gebruikt om geografische gegevens in een Earth-browser, zoals Google Earth, Google Maps en Google Maps voor mobiele telefoons te kunnen openen.

Het is een XML-schema om het geografische annotatie en visualisatie uitdrukken binnen de internet gebaseerde, tweedimensionale kaarten en driedimensionale Earth- browsers. KML is ontwikkeld voor gebruik met Google Earth, die oorspronkelijk  Keyhole Earth Viewer werd genoemd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.