Bijgewerkt: 5 oktober 2022

Nieuwe directeur van Scholengemeenschap Panta Rhei

Nieuws -> Informatief

Bron: Scholengemeenschap Panta Rhei
18-01-2017

Het bestuur van de Amstelveense Scholengemeenschap Panta Rhei heeft de heer Erik Holtslag benoemd als opvolger van de huidige directeur-bestuurder Bert de Weerd. Erik Holtslag zal op 1 juni 2017 de huidige directeur-bestuurder Bert de Weerd opvolgen. Hij heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en een behoorlijke kennis van het voortgezet onderwijs. In zijn huidige functie als directeur kenmerkt hij zich als een ontwikkelingsgerichte en maatschappelijk ondernemende persoonlijkheid.

Foto Amstelveen
(Foto Scholengemeenschap Panta Rhei - 2014)

Mevrouw Mirjam van 't Veld, burgemeester van Amstelveen met Bert de Weerd algemeen directeur van scholengemeenschap Panta Rhei, op donderdag 9 oktober 2014, toen de heer De Weerd tijdens de viering van zijn 40-jarig onderwijsjubileum de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau kreeg


Foto Amstelveen
(Screenshot LinkedIn - 2017)

Erik Holtslag de nieuwe directeur van Scholengemeenschap Panta Rhei Amstelveen


De nieuwe directeur-bestuurder is sterk gemotiveerd om de samenwerking van Panta Rhei met de Amstelveense en Amsterdamse samenleving verder vorm te geven. Het bestuur van Panta Rhei heeft veel vertrouwen in de kennis en kunde van Erik Holtslag. Hij zal de ingeslagen weg voortzetten om de school te positioneren als kwaliteitsschool. Bert de Weerd verlaat Panta Rhei na bijna 11 jaar vanwege pensionering.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.