Bijgewerkt: 29 maart 2024

Nieuwe dagelijkse roadmovie 'Jan rijdt rond' bij KRO-NCRV

Nieuws -> Informatief

Bron: KRO-NCRV
12-11-2015

Vanaf maandag 16 november 2015 zendt KRO-NCRV het nieuwe dagelijkse programma Jan rijdt rond uit. Een roadmovie door een team van Jannen (M/V), op zoek naar verrassende verhalen. Jan volgt, Jan onderzoekt, Jan brengt, Jan feest en Jan rijdt rond door heel Nederland in een rode Cadillac.

Foto Amstelveen
(Bron KRO-NCRV - 2015)

Vanaf maandag 16 november 2015 zendt KRO-NCRV het nieuwe dagelijkse programma 'Jan rijdt rond' uit


Strak in een blauw pak zonder herkenbaar gezicht, want het gaat om het verhaal. Wekelijks zien we Jan in diverse rubrieken. In 'Kleren maken de Jan' neemt Jan een kijkje in de kledingkast van iemand, in Jan brengt worden mensen opgehaald in ruil voor een verhaal, in 'Jan op de Gastenlijst' worden feestjes en festivals bezocht en als Roadie is Jan te boeken voor je bandje.

Foto Amstelveen
(Bron KRO-NCRV - 2015)

Jan volgt, Jan onderzoekt, Jan brengt, Jan feest en Jan rijdt rond door heel Nederland in een rode Cadillac


Nieuw aan het programma is, dat kijkers via e-mail, sociale media of Jan’s eigen Whatsapp-nummer (06-83807337) Jan kunnen tippen over relevante nieuwtjes, of uitnodigen om langs te komen. Mediadirecteur Taco Rijssemus van KRO-NCRV: “Het is een programma, waarin iedereen in Nederland een rol kan hebben met een bijzonder verhaal. Aangedragen door het publiek, vertolkt door de Jannen. Dat is/wordt een mooie aanvulling op de dagelijkse programmering op NPO 3.” Jan rijdt rond is vanaf maandag 16 november 2015 om 19.55 uur elke werkdag te zien op NPO 3.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.