Bijgewerkt: 27 september 2022

Nieuwe cursusgids 2013-2014 van de Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
08-07-2013

De nieuwe cursusgids van Volksuniversiteit Amstelland voor seizoen 2013-2014 is verschenen. Zoals gebruikelijk, bestaat het aanbod uit een ruime selectie verschillende taalcursussen (16 talen), diverse workshops en cursussen op onder andere het creatieve, culinaire, (kunst)historische en ICT gebied en de maandelijkse lezing. Het lezingenaanbod is komend jaar zeer gevarieerd, met onder andere de onderwerpen hoogbegaafdheid, familie- en erfrecht en dromen verklaren.

volksuniversiteit  Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2013)

Het cursusaanbod op de website van de Volksuniversiteit Amstelland


De rubriek Culinair is dit seizoen zeer uitgebreid, met drie uitgebreide series; natuurvoeding, de Aziatische keuken en Japans koken. Ook op het gebied van persoonlijk en zakelijke effectiviteit zijn er weer veel cursussen, waaronder de workshop lichaamstaal, de succesvolle cursus Projectmanagement en een cursus Aan de slag als ZZP’er.

De gids is af te halen bij diverse bibliotheken ,wijkcentra, boekenwinkels en natuurlijk op Stadsplein 97 in Amstelveen. Tevens staat het nieuwe aanbod op de website : www.vu-amstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.