Bijgewerkt: 4 maart 2024

Nieuwe chefkok voor KLM

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
03-12-2008

Vanaf 1 december 2008 serveert KLM haar passagiers in de World Business Class maaltijden die zijn ontwikkeld door de Nederlandse topchef Sergio Herman van restaurant Oud Sluis in Zeeland.

Restaurant Oud Sluis is bekroond met maar liefst drie Michelinsterren. Het restaurant werd vorige maand door restaurantgids ‘Lekker’ voor de vierde keer verkozen tot het beste restaurant van Nederland. Onlangs is Sergio Herman ook door zijn collega’s uitgeroepen tot de beste chef-kok van het afgelopen jaar.

Sergio  Amstelveen
(Foto KLM - 2008)

Voorgerecht van Sergio Herman: krabtaartje gepresenteerd met citrusgelei en pompoen in komkommer koriandersoep


“KLM is trots op haar Nederlandse oorsprong en dat willen we met de samenwerking met de Nederlandse topchef Sergio Herman onderstrepen”, aldus Bart Vos, hoofd KLM Inflight Services. “De exclusieve maaltijden dragen bij aan de inspirerende reis die wij onze passagiers beloven.”

“Een maaltijd voor KLM maken was een zoektocht van wat kan en niet kan”, zegt Sergio Herman. “Kwaliteit en creativiteit zijn voor mij altijd een vereiste. Ik hoop een kleine indruk te kunnen geven van waar ik mij elke dag mee bezig houd. Met gevoel, smaak en passie!”

De maaltijden van Sergio Herman zijn van 1 december 2008 tot 1 april 2009 aan boord op vluchten vanuit Amsterdam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.