Bijgewerkt: 25 september 2023

Nieuw logo voor Cedergroep en directeur voor Panta Rhei

Nieuws -> Informatief

Bron: SG Panta Rhei
21-04-2023

Op woensdag 19 april 2023 was er een feestelijke bijeenkomst op Scholengemeenschap Panta Rhei ter gelegenheid van de fusie van Panta Rhei met de Cedergroep. Met de afronding van de fusie op 1 april behoort Panta Rhei met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 tot de Stichting Cedergroep.

Foto Amstelveen
(Foto Panta Rhei - 2023)

Duco Adema voorzitter van het College van Bestuur van de Ceder Groep en leerlingen van Panta Rhei onthullen het nieuwe logo van de Cedergroep op 19 april 2023

Bij deze bijeenkomst waren naast medewerkers van Panta Rhei ook medewerkers van de Cedergroep aanwezig, onder wie de rectoren, de MR en de Raad van Toezicht. Duco Adema, bestuurder van de Cedergroep, introduceerde Matthijs Ran als nieuwe directeur van Panta Rhei vanaf 1 mei. De periode na de meivakantie zal Matthijs Ran gebruiken om kennis te maken; tot de zomervakantie blijft Gerard den Besten aan als operationeel directeur. Gastspreker Sander de Kramer, die zich inzet voor kansarme kinderen in Sierra Leone en bekend van Wie Is De Mol, hield een inspirerend verhaal over zijn visie op onderwijs en het bieden van kansen aan jongeren.
Panta Rhei is de zesde school die onder de Stichting Cedergroep valt. Daarmee was het logo van de Cedergroep, dat uit vijf lijnen bestond, aan vernieuwing toe. Begeleid door feestelijke muziek onthulden leerlingen van Panta Rhei samen met leerlingen van de andere scholen van de Cedergroep het nieuwe logo. Het logo is een gestileerde versie van een dennenappel, de vrucht van de Cederboom.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.