Bijgewerkt: 15 juli 2024

Nieuw cursusaanbod 2024-2025 van Platform C-Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C-Amstelveen
04-07-2024

Platform C-Amstelveen is verheugd om het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2024-2025 aan te kondigen. Met een breed scala aan cursussen in muziek, beeldende kunst, dans, theater en Nederlandse taallessen, is er voor iedereen een mogelijkheid om nieuwe talenten te ontdekken en bestaande vaardigheden te verbeteren.

Muziek cursussen. Voor iedereen, van de allerkleinsten tot volwassenen, biedt Platform C een scala aan muzikale cursussen. Voor de kleintjes is er de korte cursus ‘Muziek met baby’s en peuters‘ en de jaarcursus spelenderwijs muziek. Voor wat oudere kinderen is er de basiscursus muziek. Volwassenen kunnen hun muzikale reis beginnen met de basiscursus muziek. Daarnaast biedt Platform C cursussen in muziekproductie en DJ-lessen voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

Het gebouw van Platform C-Amstelveen op het Stadsplein

Kinderen kunnen hun talenten ontdekken in het Oriënterend Instrumentaal Onderwijs voor instrumenten zoals blokfluit, cello, dwarsfluit en viool. Verder zijn er voor oudere kinderen en volwassenen jaarcursussen voor onder andere cello, blokfluit, accordeon, klarinet, dwarsfluit, harp en hobo. Voor kinderen die willen zingen is er het Zonnesteinkoor en Kinderkoor Orion. Wil je als volwassene samenspelen in een orkest? Schrijf je dan in voor het Projectorkest voor volwassenen of hetProjectorkest Harp.

Beeldende creatieve cursussen. Ontdek de kunstenaar in jezelf met onze beeldende creatieve cursussen. De Talentenklas Tekenen en Schilderen is voor kinderen die creatief aan de slag willen. Nieuw dit jaar zijn de cursussen 3D printen en Korean Painting. Verder bieden we ook aquarelleren en een uitgebreide tekencursus gericht op model, portret en stilleven. Wil je in de buitenlucht creatief aan de slag? We bieden in juli een driedaagse cursus aquarelleren, schilderen en tekenen in de openlucht aan!

Dans cursussen. Voor dansliefhebbers is er een uitgebreid aanbod, van voorbereidende ballet lessen en jaarcursussen voor jonge kinderen tot balletlessen voor volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden. Ook zijn er lessen ballet op spitzen en jazz streetdance.

Theater. Nieuw dit jaar is ons theaterprogramma voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Laat je kind stralen op het podium met jaarcursussen speciaal ontworpen voor verschillende leeftijdsgroepen, 6 t/m 8 jaar, 8 t/m 10 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Voor hoogopgeleide anderstaligen biedt Platform C een leermethode die focust op praktijkgerichte klassikale lessen. Onze professionele docenten zorgen voor een uitstekende leeromgeving. Cursussen zijn beschikbaar op alle niveaus van A0 tot en met C1 (Europees Referentiekader). Er zijn extra activiteiten voor alle cursisten om de Nederlandse taal en cultuur te omarmen. Klik hier om het volledige aanbod Nederlands te bekijken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.