Bijgewerkt: 22 september 2023

Nieuw cultureel programma in de bibliotheek voorjaar 2011

Nieuws -> Informatief

Bron: Nieuw cultureel programma in de bibliotheek voorjaar 2011
23-01-2011

Het nieuwe cultureel programma van Amstelland-Bibliotheken start op 5 februari 2011 met 'Verhalen uit Mokum en Mediene' van Fajga Szmulewicz. Deze lezing is onderdeel van het Cultuurfeest Amstelveen 2011.

Het nieuwe programma, dat op 17 juni wordt afgesloten met Kees van Kooten, bevat weer vele bekende en spraakmakende namen. Douwe Draaisma, Geert Mak, Nop Maas en Nico Dijkshoorn, bijvoorbeeld. Verder staan er weer mooie familielezingen geprogrammeerd van  Salomon Kronenberg en Maja Schermerhorn, zijn er voorstellingen en workshops voor de jeugd, zoals de workshops StopMotion en wordt er zelfs een heuse CSI in de bibliotheek georganiseerd.

omslag Amstelveen
(Foto Amstelland Bibliotheken - 2011)

De omslag van het programmaboekje 2011


De succesvolle cursus Creatief Schrijven wordt niet alleen herhaald maar krijgt dit voorjaar ook een vervolg; Creatief Schrijven 2, voor de meer gevorderde schrijver. Ook het Ondernemend Programma staat weer op de agenda met ditmaal Patrick Petersen, Lenette Schuijt en, wegens groot succes, Kiki Verbeek met de workshop socratisch gesprek.

Het nieuwe programmaboekje Voorjaar 2011 is inmiddels naar de meeste leden verstuurd en is ook op te halen bij alle vestigingen van Nieuw cultureel programma in de bibliotheek voorjaar 2011 en te bekijken op de website www.amstelland-bibliotheken.nl.

Naast algemene informatie staan in het nieuwe boekje ook alle cursussen media- en informatie-educatie, leest u meer over de nieuwe collectie e-books, over Amstelveen Informatie, over voorlezen en de leeskringen. Via de website van de bibliotheek kunt u zich direct inschrijven voor het cultureel programma en/of de cursussen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.