Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Najaarsprogramma 2015 van de Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
31-07-2015

Het nieuwe programma van de Bibliotheek Amstelland is bekend. In de maanden september, oktober en november 2015 biedt het Najaarsprogramma meer dan 20 evenementen met veel variëteit. Natuurlijk met activiteiten tijdens het Stadspleinfestival (12 september) en de Kinderboekenweek (7-18 oktober) maar ook met Annejet van der Zijl, de Lego Challenge, App-voeding, workshops en Schrijvers Live met Niña Weijers en P.F. Thomesé.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2015)

Annejet (Annajetske) van der Zijl (1962) is een schrijfster en historica


Vanaf 1 augustus start de kaartverkoop voor het Najaarsprogramma en liggen de folders met het complete programma klaar in de bibliotheken. Dit programma kunt u dan uiteraard ook op de website van de bibliotheek bekijken. Tijdens het Stadspleinfestival verzorgt de bibliotheek o.a. de Silent Disco; lekker dansen op muziek via een draadloze hoofdtelefoon in de pagodetent op het plein.

In de bibliotheek zelf komt Govert Schilling alles vertellen over het ongelooflijke heelal en organiseert de bibliotheek samen met de Kunstuitleen en boekhandel Venstra een boeiende speurtocht. Uiteraard staan er ook weer Poëziecafés en iPad-cafés op het programma. Vernieuwd dit keer zijn de iPad-cafés Tips en Trucs en Fotografie. Meer informatie vindt u op www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.