Bijgewerkt: 26 september 2022

Musicalvereniging OVA zoekt kinderen voor musical Big Fish

Nieuws -> Informatief

Bron: Musicalvereniging OVA
20-05-2019

Musicalvereniging OVA (Amstelveen) is voor de musical Big Fish op zoek naar diverse kinderen in de leeftijd 10 t/m 16 jaar. Big Fish is de jubileumproductie van Musicalvereniging OVA en zal op 27 en 28 maart 2020 drie keer opgevoerd worden in Schouwburg Amstelveen. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en met live orkest heeft OVA al diverse prachtige musicals gespeeld waaronder Beauty and the Beast, Ciske de Rat – de Musical, Evita en Jekyll & Hyde.

Big Fish. Big Fish is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen.
OVA is op zoek naar: ‘Kleine Will’ een jongen van ongeveer 12 jaar, die in een aantal scènes tekst heeft, meezingt met het volwassen ensemble en figureert in de voorstelling. ‘Zoon van Will’ een jongen van ongeveer 10 jaar, die in de laatste scene van de voorstelling tekst heeft en figureert in de voorstelling. Diverse jongens / meisjes die figureren in de voorstelling / meezingen met het ensemble en meespelen in de scene ‘Het slaapfeestje’ van ‘Kleine Will’. OVA is specifiek op zoek naar: Kinderen uit de regio groot Amstelveen. Met een leeftijd tussen de 10 en 16. Niet langer dan 1.65 m.

De repetities vinden op plaats op donderdagavond, tussen 19.00u en 23.00 aan de Keizer Karelweg 94B. De repetities zullen eens per maand plaats vinden vanaf september. Precieze planning wordt later bekend gemaakt. In januari, februari en maart kan het voorkomen dat er twee keer per maand gerepeteerd wordt. Daarnaast is aanwezigheid tijdens het werkweekend op 14 & 15 maart 2020.

De auditie bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde stuur je een video toe van maximaal 1 minuut, waarin je een van je favoriete musicalnummers zingt en je zo goed mogelijk inleeft in je rol. Naar aanleiding van de video’s zullen een aantal auditanten uitgenodigd worden voor een (groeps-)auditie op donderdag 13 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur. Eind juni 2019 zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Aanmelden. Lijkt het jou leuk om een rol te spelen / te figureren in een grote musical, drie voorstellingen te spelen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen en voldoe je aan de rolbeschrijving? Mail dan een video, waarin jij je favoriete musicalnummer zingt met een motivatie naar: ovabestuur@gmail.com. Aanmelden kan tot zaterdag 1 juni 2019 12.00 uur. Op zondag 2 juni hoor je of je uitgenodigd wordt voor de auditie op 13 juni. Daarnaast ontvangen we graag de volgende informatie (maximaal 1 A4): Naam, geboortedatum en leeftijd, eventuele gebruikte speelbeurten van het afgelopen jaar, lengte, woonplaats, recente foto, overzichtje van je eventuele ervaring.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.