Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Musicalvereniging OVA zoekt jong talent!

Nieuws -> Informatief

Bron: Musicalvereniging OVA Amstelveen
23-06-2016

Musicalvereniging OVA brengt op 20 en 21 mei 2017 musicalklassieker Evita naar Amstelveen. OVA is daarom op zoek naar jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar die goed kunnen zingen en het leuk vinden om voor een groot publiek in Schouwburg Amstelveen op te treden.

De repetities vinden plaats op donderdagavond in de Schakel aan de Keizer Karelweg. Extra informatie over de vereniging en de aanmeldingsprocedure is te vinden op: www.ova-amstelveen.nl/nieuwtalent. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 juli 2016. De audities vinden plaats op donderdag 7 juli. OVA is ook opzoek naar mannen die het ensemble willen komen versterken. Iets voor jou? Mail dan naar ovabestuur@gmail.comEvita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die opgroeit op het platteland, maar droomt van een grootse carrière als actrice. In Buenos Aires werkt ze zich op tot actrice, waarbij veel mannen met een gebroken hart achter blijven. Ze weet het hart van kolonel Juan Perón te veroveren. Als Perón tot president wordt verkozen, wordt Evita (zoals Eva liefdevol door het volk genoemd wordt) First Lady. Ché, de verteller, voorziet haar dramatische verhaal van vlijmscherp commentaar.

Musicalvereniging OVA bestaat dit jaar 46 jaar en brengt ieder jaar een musical in Schouwburg Amstelveen. Eerder speelde OVA al Ciske de Rat, Beauty and the Beast en Wat Zien Ik?! onder begeleiding van een professionele regisseur (Joyce Wasterval) en repetitor (Harold Geerts). Voor meer informatie over de vereniging: www.ova-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.