Bijgewerkt: 27 november 2021

Musicalvereniging OVA viert haar 50 jaar jubileum

Nieuws -> Informatief

Bron: OVA
18-03-2019

In 2020 bestaat Musicalvereniging OVA 50 jaar en dat viert de vereniging met de opvoering van de familiemusical Big Fish. Op 14 maart 2019 is het startschot gegeven en hebben de leden van OVA voor het eerst het script van deze hartverwarmende musical mogen lezen. Voorzitter Maura Breur: ‘Extra bijzonder aan deze productie is dat we pas de tweede Nederlandse verenging zijn die hem gaan opvoeren én dat we een eigen vertaling hebben laten maken door Mark van der Heijden. Op 27 en 28 maart 2020 zal OVA met Big Fish drie keer op de planken staan in Schouwburg Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto OVA - 2019)

In 2020 bestaat Musicalvereniging OVA 50 jaar en dat viert de vereniging met de opvoering van de familiemusical Big Fish


Jubileumjaar. In oktober 1970 is Operette Vereniging Amstelveen (OVA) opgericht en 2020 zal daarom een feestelijk jaar worden voor de vereniging. OVA begon met het opvoeren van operettes en is zich de afgelopen jaren meer gaan focussen op het opvoeren van grote musicals. Deze titels gingen Big Fish al voor: Evita, Ciske de Rat – de Musical, Beauty and the Beast en Jekyll & Hyde. Voorzitter Maura Breur: ‘Deze nieuwe productie is weer een prachtige aanwinst in dit rijtje musicals. Het is een prachtig fantasierijk verhaal met een hartverwarmende boodschap. Verwacht reuzen, zeemeerminnen, cowboys op het toneel. Het gaat een feestje worden voor de hele familie!’Big Fish is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen. Mocht je mee willen spelen, zingen en dansen in Big Fish, dat kan! OVA is nog op zoek naar mannen die het ensemble willen versterken. Ga voor meer informatie over de voorstelling of om je aan te melden naar www.ova-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS