Bijgewerkt: 22 september 2023

Musicalles van FanWork in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: FanWork
03-08-2011

Het zal niemand ontgaan zijn, dat musicals de laatste jaren ook enorm populair zijn bij de jongere generatie. Bij FanWork krijgen leerlingen in hun eigen leeftijdscategorie musicalles van jonge, professionele docenten. Een schooljaar lang krijgen ze op wekelijkse basis twee uur durende lessen in zingen, acteren en dansen.

Vanaf eind augustus 2011 kunnen kinderen en jongeren (6 t/m 21 jaar) musicalles volgen in Amstelveen (Cultureel Centrum Griffioen, Uilenstede 106). Ben je er nog niet uit, of je ook mee wilt doen aan de musicallessen?

fanwork Amstelveen
(Foto FanWork - 2011)

FanWork dansers


Dan is er op zaterdag 20 augustus (13.00-17.00 uur) in IJsselstein en op zaterdag 27 augustus (12.00-16.00 uur) in Oosterhout een dag, waarop je een gratis proefles kan volgen om te kijken of dit misschien ook iets voor jou is! Per les kunnen maximaal 15 kinderen / jongeren zich opgeven. Aanmelden kan door te bellen met 030-686 69 11. Meer informatie over FanWork is te vinden op www.fanwork.nl

fanwork Amstelveen
(Foto FanWork - 2011)

FanWork zangeres


FanWork

FanWork behoort inmiddels tot de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Wekelijks volgen ruim 700 kinderen en jongeren (6 t/m 21 jaar) musicallessen. Tevens produceert FanWork jaarlijks een familievoorstelling. Dit jaar is dat Jungle Book de musical (www.fanwork.nl/junglebook ).

Deze voorstelling zal vanaf september te zien zijn in diverse theaters in de Randstad. FanWork is gevestigd in Amersfoort, Amstelveen, Ede, Haarlem, Hilversum, Leidsche Rijn, Oosterhout, Tiel, Wassenaar en IJsselstein. Sinds januari 2011 worden de grootste FanWorktalenten samengebracht in de talentenlocatie in Amsterdam. Deze lessen worden gegeven in het gebouw van de Frank Sanders Akademie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.