Bijgewerkt: 21 september 2023

Mockumentary 'Who Is America' op YouTube

Nieuws -> Informatief

Bron: YouTube/Wikipedia
19-07-2018

'Who Is America'?, een Amerikaanse politieke satire mockumentary televisieserie van Sacha Baron Cohen die op 15 juli 2018 op Showtime in première ging. Mockumentary of docucomedy is een soort film- of televisieprogramma, waarin fictieve gebeurtenissen worden verbeeld, maar dat wordt gepresenteerd als een documentaire. Baron Cohen speelt een hoofdrol in de serie als vier verschillende personages en uitvoerende musici, naast Anthony Hines, Todd Schulman, Andrew Newman, Dan Mazer en Adam Lowitt.

Sacha Noam Baron Cohen (1971) is een Britse acteur, komiek, scenarioschrijver en producer. Baron Cohen maakte en portretteerde fictieve personages Ali G, Borat Sagdiyev, Brüno Gehard en admiraal generaal Aladeen. Net als zijn afgod Peter Sellers, neemt hij een verscheidenheid van accenten en vermommingen voor zijn personages. 'Who Is America'? verkent 'de diverse individuen, van berucht tot onbekend over het politieke en culturele spectrum, die Amerika bevolken'.In één van zijn video’s is Baron Cohen in de rol van Erran Morad een Israëlische antiterrorismedeskundige en kolonel in het Israëlische leger. Hij gelooft dat het plan van de National Rifle Association of America (NRA) voor bewapende schoolonderwijzers niet ver genoeg gaat om wapengeweld in te perken en stelt een nieuw programma voor, 'Kinderguardians', waar kinderen (leeftijden 3 tot 16) gewapend zijn met geweren.

'Who Is America' is een serie van een half uur van komiek Sacha Baron Cohen in zijn terugkeer naar de televisie voor het eerst in meer dan een decennium in het genre dat hij voor het eerst in 'Da Ali G Show' liet zien. In de werken van het afgelopen jaar, Who is America? verkennen diverse individuen die Amerika bevolken, de speeltuin, waar Baron Cohen experimenteert. De eerste aflevering is nu beschikbaar. Nieuwe afleveringen zijn te zien op zondag om 22.00 uur, alleen op SHOWTIME.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.