Bijgewerkt: 24 februari 2024

Midzomermarkt 2013 op de Van der Hooplaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Star Promotions
11-06-2013

Zaterdag 29 juni 2013 organiseert Star Promotions in samenwerking met de Winkeliersvereniging 'Van der Hooplaan' de midzomermarkt op de Van der Hooplaan in Amstelveen. Deze midzomermarkt zal plaatsvinden van 10:00 uur tot 17:00 uur.

vd hooplaan Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het oostelijke deel van het winkelcentrum aan de Van der Hooplaan


Wij nodigen iedereen uit om deze gezellige en veelzijdige midzomermarkt te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ruim 70 kramen. Denk hierbij onder andere aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, lederwaren, woondecoratie en textiel artikelen.

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de midzomermarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals loempia’s, Surinaamse gerechten en suikerspin.

Ook worden de kleinste niet vergeten, zo kunnen de kinderen naar de Circus Express gaan. Hier worden de kinderen omgetoverd tot een circusdier en mogen ze daarna mee in ’t treintje. Noteer 29 juni in uw agenda en kom langs op de midzomermarkt in Amstelveen. Wij wensen u vooral veel plezier toe.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.