Bijgewerkt: 25 juli 2024

Meer dan 500 bezoekers open dag Golfcentrum Amsteldijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Ger Loogman
28-09-2010

Ruim 500 bezoekers en 200 inschrijvingen spelersclub geven glans aan de dag. Open dag Golfcentrum Amsteldijk geeft inwoners Amstelveen duidelijkheid.

Afgelopen zaterdag 25 september 2010 was een spannende dag voor iedereen, die betrokken is bij het Golfcentrum Amsteldijk. De open dag moest duidelijkheid gaan geven aan een ieder die er interesse in had.

Amsteldijk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Tijdens de open dag van het toekomstige Golfcentrum Amsteldijk gingen mensen golfen


Amsteldijk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Even oefenen in de golfsimulator


Op het terrein was alles er op gericht, deze duidelijkheid te gaan geven. Zo kon men over een aangelegd pad met overzichtsborden een indicatie krijgen, hoe het er uit zou komen te zien. Was er gelegenheid tot het lopen van een “klein rondje golf”, werden enthousiaste mensen uitgenodigd om eens een balletje te slaan onder begeleiding van een “Golfpro”, was er een hapje en een drankje te verkrijgen in de oude boerderij en kon men op een golfsimulator eens virtueel een spelletje golf spelen.

Toch was het allerbelangrijkste dat iedereen informatie kon krijgen. Gewoon sfeer proeven, met eigen ogen zien wat er staat te gebeuren, het boerenlandschap opsnuiven en vooral de juiste informatie krijgen.

Amsteldijk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Er moet nog veel gebeuren op het terrein, tot een echte golfcentrum van Amstelveen wordt


Op een dag als deze hangt er dan veel af van het weer. Golf blijft tenslotte een buitenactiviteit. Het weer zat zeker niet mee, maar het weerhield de mensen uit Amstelveen er niet van om toch een kijkje te komen nemen. Ruim 500 gasten bezochten het terrein en deed mee aan alle activiteiten. In de boerderij was het tussen 13.00 uur en 17.00 uur een drukte van belang.

Amsteldijk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Golfsticks in alle maten zijn meegenomen, om een balletje te kunnen slaan


Veel informatie werd uitgewisseld, maar er heerste vooral veel enthousiasme en sympathie. Sympathie voor het doorzettingsvermogen van de afgelopen zeven jaren en enthousiasme over de gezelligheid.

Tijdens deze middag schreven zich ruim 200 mensen in voor de spelersclub en toonden ruim 40 zakelijke partijen interesse. Het gaf glans aan een prachtige herfstdag in Amstelveen. Een herfstdag waar iedereen écht kennis kon maken met Golfcentrum Amsteldijk en de mensen die daarbij horen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.