Bijgewerkt: 28 maart 2024

Meditatie-avond bij Yogastudio Aya

Nieuws -> Informatief

Bron: Martijn de Kreek
10-04-2012

Vrijdag 20 maart 2012 organiseert Home of Intuition een meditatie-avond bij Yogastudio Aya in Amstelveen. Deze workshop is interessant voor zowel mensen die kennis willen maken met meditatie als voor ervaren mediterenden.

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van meditatie. Het is goed voor lichaam en geest en zorgt voor diepe ontspanning, vanaf het eerste moment. Met als resultaat, dat je meer van het leven geniet.

De workshop richt zich op het ervaren van innerlijke rust en het verdiepen van bewustzijn. Naast een eenvoudige, zeer effectieve basistechniek zullen ook mooie, verdiepende technieken beoefenend worden. Deze zijn in het dagelijks leven toe te passen om het bewustzijn te openen en de volheid van het leven meer te ervaren. De avond begint en eindigt met heerlijke ontspanning.

De avond wordt geleid door Martijn de Kreek van Home of intuition (www.hoi.nl ). Hij is gediplomeerd leraar Transcendente Diepte Meditatie en aangesloten bij de beroepsorganisatie TDM Nederland. De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur en kost € 17,50. Deur open: 19.00 uur. Locatie: Yogastudio Aya, Spinnerij 37, 1185 ZS Amstelveen. Aanmelden (ivm. beperkte ruimte) kan per e-mail: martijn@hoi.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.