Bijgewerkt: 25 juni 2024

Meditatie avond bij Yoga Minds

Nieuws -> Informatief

Bron: Martijn de Kreek
16-04-2013

Vrijdag 26 april 2013 organiseert Home of Intuition een meditatie-avond bij Yoga Minds in Amstelveen. Deze avond is interessant voor zowel mensen die kennis willen maken met meditatie als voor mensen die al meer ervaring hebben.

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van meditatie. Het is goed voor lichaam en geest en zorgt voor diepe ontspanning, vanaf het eerste moment. Met als resultaat dat je meer van het leven geniet. Vrijdag 26 april kunt u dit meemaken tijdens een meditatieworkshop bij Yoga Minds in Amstelveen. Deze workshop is interessant voor zowel mensen die kennis willen maken met meditatie als voor ervaren mediterenden.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2013)

Meditatie is een vorm van spirituele oefening. Vele religies en geloofsstromingen kennen de meditatie in een, of andere vorm


De workshop richt zich op het ervaren van innerlijke rust en het verdiepen van bewustzijn. Naast een eenvoudige, zeer effectieve basistechniek zullen ook mooie, verdiepende technieken beoefenend worden. Deze zijn in het dagelijks leven toe te passen om het bewustzijn te openen en de volheid van het leven meer te ervaren.

Deze avond wordt er ook stilgestaan bij mindfulness. Het ervaren van de ruimte in jezelf geeft ook ruimte in het hoofd. Het zorgt ervoor dat je kunt leven vanuit aandacht, in plaats van vanuit gedachten. Hoe kan je nu deze mindfulness in het daglijk leven toepassen?

De avond begint en eindigt met heerlijke ontspanning en wordt geleid door Martijn de Kreek van Home of intuïtion (www.hoi.nl ). Hij is gediplomeerd leraar Transcendente Diepte Meditatie en aangesloten bij de beroepsorganisatie TDM Nederland.

De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur en kost € 17,50. Deur open: 19.00 uur. Locatie: Yoga Minds, Spinnerij 37, 1185 ZS Amstelveen. Aanmelden (ivm. beperkte ruimte) kan per e-mail: martijn@hoi.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.