Bijgewerkt: 19 april 2024

McHappy Day in Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Hoofddorp en Schipol

Nieuws -> Informatief

Bron: McDonald's Nederland
18-11-2017

McDonald's viert op woensdag 22 november 2017 McHappy Day, de dag waarop alle 243 restaurants van McDonald’s in Nederland in het teken staan van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook de McDonald's restaurants in Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Hoofddorp en Schipol zetten het Ronald McDonald Kinderfonds op McHappy Day in het zonnetje.

Na het succes van vorig jaar viert McDonald’s dit jaar opnieuw McHappy Day. Was dit vorig jaar de aftrap van een structurele donatie per verkocht Happy Meal; op 22 november doneert McDonald’s bij elke bestelling € 0,05 aan het Kinderfonds. Gasten van McDonald’s ontvangen hun bestelling in een speciale Happy Meal box met daarin een persoonlijk bedankkaartje van gezinnen die afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van een de Ronald McDonald Huizen. In diverse restaurants door het hele land zijn vrijwilligers van Ronald McDonald Huizen aanwezig om hun ervaringen te delen met de gasten van McDonald’s.



Ouders en kinderen samenbrengen, dat is wat McDonald’s en het Ronald McDonald Kinderfonds met elkaar verbindt, vertelt Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. 'McDonald’s is het familierestaurant bij uitstek, waar ouders en hun kinderen leuke en speciale momenten met elkaar delen. Het Ronald McDonald Kinderfonds is er voor ouders en hun kinderen in minder goede tijden, namelijk als kinderen ziek zijn en in een ziekenhuis moeten verblijven. Juist dan willen ouders en kind zo dicht mogelijk bij elkaar zijn en dat maakt het Ronald McDonald Kinderfonds mogelijk.' Meer ontdekken over McHappy Day: www.mcdonalds.nl/kinderfonds Met vriendelijke groet, McDonald's Nederland



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.