Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Maggi introduceert Soep in Zak

Nieuws -> Informatief

Bron: Nestlé Nederland
21-09-2019

Met de introductie van Soep in Zak zegt Nestlé's Maggi NEE tegen eenzaamheid en organiseert zij samen met Resto VanHarte diners tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Hiermee grijpt Maggi terug op haar kernwaarde van mensen verbinden door ze samen aan tafel te laten genieten van een smakelijke avondmaaltijd. Van 30 september tot en met 8 oktober 2019 kun je aanschuiven bij 7 buurtrestaurants van Resto VanHarte met iemand die extra aandacht verdient en samen genieten van een soepdiner. Maggi lanceert tijdens deze diners vier nieuwe, vegetarische – waarvan zelfs drie veganistische - soepen van 100% natuurlijke ingrediënten.

Foto Amstelveen
(Bron Nestlé Nederland - 2019)

Maggi tomatensoep in zak met Italiaanse kruiden


Een ander patroon. De wereld van nu is anders dan toen Julius Maggi in 1886 zijn eerste aroma op de markt bracht. Er heerste destijds grote armoede. Vrouwen gingen ook massaal aan het werk, er was tijd noch geld om te koken. Julius Maggi wilde ondervoeding uit de wereld helpen en voedzame maaltijden makkelijk, snel en betaalbaar maken. Uit deze missie ontstond het bouillonblokje, dat destijds de basis legde voor een jarenlange ervaring van Maggi met soep.

Zestig jaar lang wordt de bouillon zelfs in de Maggi-fabriek aan de Haarlemmerweg in Amsterdam gemaakt. Inmiddels zijn de tijden veranderd. Leven we in een ander patroon. Een waarin ook vandaag de dag makkelijk en snel soms simpelweg het fijnst is, zodat er meer tijd overblijft om van elkaars gezelschap te genieten. En een, waarin Maggi het nog altijd belangrijk vindt om mensen met smakelijke avondmaaltijden bij elkaar aan tafel te brengen.

Week tegen Eenzaamheid. Maggi heeft zich voor de komende twee jaar aangesloten bij de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid, een initiatief van het Ministerie van VWS waarbij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen de handen ineenslaan om eenzaamheid onder ouderen te adresseren en aan te pakken. En eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. Tijdens het diner bij Resto VanHarte kunnen de gasten het ijs breken middels gesprekskaartjes uit de spellen Openhartig en zo met een kopje Maggi-soep en een open gesprek dichter tot elkaar komen.

Soep in Zak. Maggi’'s nieuwe introductie van Soep in Zak ligt in week 39 in de winkel in vier verschillende smaken, Tomatensoep met Italiaanse kruiden, Romige champignonsoep, Vegetarische erwtensoep en Tomaten en geroosterde Paprika soep. Alle vier de soepen zijn vegetarisch en drie van de soepen veganistisch en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Over Maggi. In 1886 bracht Julius Maggi zijn eerste aroma op de markt. Ondervoeding was destijds een groot probleem en Julius Maggi wilde helpen door voedzame maaltijden makkelijk, snel en betaalbaar te maken. Uit deze missie ontstond in 1908 het bouillonblokje, wat de basis heeft gelegd voor een jarenlange ervaring van Maggi met soep. Nu, na bijna 125 jaar Maggi in Nederland, zijn we trots dat wij jullie als keukenpartner kunnen voorzien van eenvoudig te bereiden, smaakvolle en gebalanceerde avondmaaltijden, met veel verse groenten. Het is onze missie om mensen met smakelijke avondmaaltijden bij elkaar aan tafel te brengen. Daarom blijven we producten ontwikkelen vol met groenten en met natuurlijke ingrediënten. Maggi is onderdeel van Nestlé en voldoet aan de hoogste voedingsnormen. Voor meer informatie: www.maggi.nl

Veganisme is een houding die voortkomt uit vegetarisme en een manier van leven en dieet. Veganistische levende mensen vermijden ofwel alle voedsel van dierlijke oorsprong, ofwel verwerpen ze over het algemeen het gebruik van dierlijke producten en de uitbuiting van dieren. Ethisch gemotiveerde veganisten zorgen er meestal ook voor dat kleding en andere goederen vrij zijn van dierlijke producten en zonder dierproeven zijn geproduceerd. (red.)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.