Bijgewerkt: 27 november 2021

Madeleine Heijligers is de nieuwe directeur van Platform C Amstelveen

Nieuws ->

Bron: Platform C Amstelveen
22-03-2019

Met ingang van 1 april 2019 treedt Madeleine Heijligers aan als directeur-bestuurder van Platform C Amstelveen. Dit sluit aan op het vertrek van Marcel Jansen die per 1 april de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder in Emmeloord wordt.

Foto Amstelveen
(Foto Platform C Amstelveen - 2019)

Madeleine Heijligers is de nieuwe directeur van Platform C Amstelveen


Madeleine is al enige jaren werkzaam voor Platform C en een van haar rechtsvoorgangers Stichting Muziek- & Dansschool Amstelveen. Zij kent de organisatie dan ook van binnenuit en zal deze kennis inzetten om Platform C als bruisend en toekomstgericht centrum voor cultuur, creativiteit en communicatie in Amstelveen verder uit te bouwen. De rijke traditie van kwaliteit in muziek-, dans-, theater-, kunst- en taaleducatie aan het Stadsplein, in de wijken en de regio Amstelland vormt hiervoor de basis.

Esmond Douma, voorzitter Raad van Toezicht: 'Wij hebben het vertrouwen dat Madeleine een belangrijke rol zal spelen bij de verdere uitbouw van Platform C.' Madeleine Heijligers was eerder werkzaam in managementfuncties binnen de professionele podiumkunsten. Zij heeft een achtergrond in muziekwetenschap en cultuureducatie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS