Bijgewerkt: 22 september 2023

Maak je eigen Zomertijdschrift in de zomervakantie workshop

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
02-07-2013

Tijdens de zomervakantie hoef je je niet te vervelen. De bibliotheek komt met de workshop 'Maak je eigen Zomertijdschrift'. In deze workshop leer je wat er allemaal komt kijken bij het maken van een eigen tijdschrift.

Ik ga op vakantie en ik neem mee... mijn eigen Zomertijdschrift. Dit maak je online, zodat je het mee kunt nemen én de hele vakantie online kunt blijven aanvullen. Dat wordt nog eens een leuke vakantieherinnering!

 Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2013)

Zomertijdschrift


Schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is beperkt. Wil je graag je eigen foto's en plaatjes gebruiken? Neem dan een USB-stick mee, waar je eigen materiaal op staat. De workshop wordt in alle vier de bibliotheken gegeven en duurt twee uur.

Maandag 8 juli 2013 in bibliotheek Westwijk, 9 juli in Aalsmeer, 10 juli Stadsplein en op 11 juli in bibliotheek Uithoorn. Telkens van 10.00 tot 12.00 uur, leeftijd 9 t/m 14 jaar. De prijs is  € 9,- en voor leden € 8,-. Via de website kan je direct een kaartje kopen, of in een van onze bibliotheken, of hier direct reserveren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.