Bijgewerkt: 26 mei 2024

Lang Leve Leren voor senioren in de Culturele Apotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
17-05-2023

Vanaf vrijdag 9 juni 2023 organiseert Amstelring en de Bibliotheek Amstelland in samenwerking met de Culturele Apotheek de nieuwe activiteit: Leve Lang Leren. Deze leuke en leerzame activiteit voor senioren prikkelt de fantasie en brengt mensen op een bijzondere manier bij elkaar.

De reeks bijeenkomsten beginnen we met een feestelijke ochtend. Onderzoek heeft uitgewezen dat literatuur een heilzame werking heeft. Kom hier alles over te weten op vrijdag 9 juni! De Culturele Apotheek neemt je mee in een leuke lezing mét quiz in de wondere werking van literatuur.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelveen - 2023)

Samenlezen in de Bibliotheek Amstelland

Inzichten uit de wetenschap, anekdotes uit de Apotheek-praktijk, uitspraken van schrijvers en lezers en tal van mooie gedichten en fragmenten: samen gaan we horen en ervaren wat de helende kracht van lezen kan zijn. Denk je meteen al aan een boek dat jouw leven veranderde? Na vrijdag 9 juni is er om de week een samenleesbijeenkomst. 

Programma: Inloop: 10.30 - 11.00 uur. Samenlezen: 11.00 - 12.00 uur. Napraten: 12.00 - 12.30 uur. De activiteit wordt gratis aangeboden (graag aanmelden) en iedereen kan meedoen, zowel fervente lezers als mensen die weinig kennis hebben van literatuur. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amstelveen, Brentano's Steun des Oudersdoms en Amstelveenfonds.

Naam activiteit: Lang Leve Leren voor senioren. Datum: vrijdag 9 juni 2023 10.30-12.30. Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein Prijs: Gratis, wel aanmelden via de website van de Bibliotheek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.