Bijgewerkt: 29 september 2023

Laatste Open Dag 2016 bij het MBO College Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: MBO College Amstelland
03-03-2016

Dinsdag 8 maart 2016 opent het moderne gebouw van MBO College Amstelland weer haar deuren voor de derde en laatste Open Dag. Dit high-tech college verzorgt een scala aan top mbo-4 opleidingen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Maalderij 37 in Amstelveen kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

Voor studenten met ambitie. MBO College Amstelland richt zich met voornamelijk niveau 4 opleidingen vooral op de doorstroom naar een passende hbo-opleiding. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo een vervolgstudie voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen. Op deze Open Dag presenteert onderwijspartner Inholland zich ook weer met gerichte informatie over vervolgstudies op het hbo.Dit college onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wi-fi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen. Behalve Detailhandel, Marketing en tweetalige opleidingen onder Business & Management Studies, kent dit college ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent. Verder bieden we opleidingen op het gebied van Juridische Dienstverlening voor zowel jongeren als 23+ en op ICT-gebied de Applicatieontwikkelaar.

Voor meer informatie over alle opleidingen en aanmelden, kijk op www.mbocollegeamstelland.nl. Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige. Het ROC van Amsterdam is zeer innovatief en heeft nauwe banden met het werkveld. Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in het Schiphol College, met The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid en met Johan Cruijff in het Johan Cruyff College voor topsporters. De Frank Sanders Akademie is één van de bijzondere onderdelen van het ROCvA, gespecialiseerd in musicalonderwijs. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Hoofddorp. Het ROC van Amsterdam behoort tot de 42 roc’s die ons land telt en werkt nauw samen met ROC van Flevoland. www.rocva.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.