Bijgewerkt: 6 oktober 2022

Kringloopwinkel De Boem heeft een nieuwe directeur

Nieuws -> Informatief

Bron: Bright Unlimited
25-09-2021

In september 2021 is de heer Sven Keltering begonnen als directeur-bestuurder bij Stichting Kringloopwinkel De Boem in Amstelveen (de voormalige Boemerang). Aanhoudende groei van de organisatie en de wens om verder te verduurzamen vragen om een professionaliseringsslag. Zodoende was er de wens om een directeur-bestuurder aan te nemen.

Foto Amstelveen
(Bron Bright Unlimited - 2021)

In september 2021 is de heer Sven Keltering begonnen als directeur-bestuurder bij Stichting Kringloopwinkel De Boem in Amstelveen


De heer Keltering heeft ruime ervaring in het sociale werkveld en als directeur. Hij heeft erg veel zin om de populaire Boem, inmiddels een begrip in Amstelveen, te laten groeien en op die manier nog meer voor mens en milieu te kunnen betekenen. Samen met de nieuwe Raad van Toezicht zal hier het komende jaar vorm aan worden gegeven.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

De nieuwbouw van De Boem aan de Ziederij 6 op 1 juli 2021. Op 8 maart 2021 is de bouw gestart en de oplevering stond gepland voor 6 september. De verhuizing van de Maalderij volgt aansluitend medio oktober en aansluitend de opening van de winkel en inbrenggelegenheid


Ook op de agenda staat de op handen zijnde verhuizing. In oktober maakt het pand aan de Maalderij plaats voor woningbouw en krijgt De Boem een nieuwe stek aan de overkant. 'In het nieuwe pand is meer ruimte en kunnen we onze klantenkring een uitgebreider assortiment aanbieden. Het pand is nieuw, maar onze service en artikelen zijn als vanouds', aldus Sven Keltering. Klanten worden op de hoogte gehouden via social media of via de website van De Boem www.deboem.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.