Bijgewerkt: 23 juli 2024

Koningsdag 2014 bij ontmoetingscentrum De Meent

Nieuws -> Informatief

Bron: Louise Teerink
16-04-2014

Op zaterdag 26 april 2014 zal de vrijmarkt in Middenhoven / Waardhuizen vroeg van start gaan om een feestelijke Koningsdag 2014 in te luiden. De vrijmarkt begint bij winkelcentrum Middenhoven en loopt uit in Het Koningsplein van Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3.

Op het Koningsplein komt een oranje podium, waar groot en klein kan optreden, een gezellige eetstraat en een buitenbar met terras. Een poffertjeskraam, de hotdogtent, de buitenbar, een ijskar van Da Vinci, genoeg om na de lange zit achter je kraampje gezellig te ontspannen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Vrijmarkt tijdens de Koninginnedag 2007 in Middenhoven


Binnen in De Meent is op een groot scherm de ontvangst van het Koninklijk paar in Amstelveen te volgen onder het genot van een kopje koffie met, jawel, de oranjetompouce. Aan de balie van De Meent zijn op Koningsdag en ook in de voorverkoop consumptiebonnen verkrijgbaar voor € 1,50 per stuk. Hiermee kan je overal op het Koningsplein terecht.

Vind je het leuk om op te treden met muziek, dans, sport, een goocheltruc, meld je aan t/m woensdag 23 april 2014 bij de balie van De Meent. Inschrijfformulieren liggen op diverse plaatsen in de wijk, zoals bij de speelgoedwinkel in Waardhuizen en op de scholen. Aanmelden voor het optreden kan ook telefonisch, 06 4963 6833. De feestelijke activiteiten duren tot 13.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.