Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Kom sportief en sociaal bewegen in Marne!

Nieuws ->

Bron: Hans de Bie
21-04-2017

Wat wij doen? We gaan 8 weken sportief bewegen met twee fitnesstrainers in de beweegtuin van gezondheidscentrum Marne. De bedoeling is, dat we de conditie op peil houden, zodat u fitter door het leven gaat. Dit is ook een uitgelezen kans om bewoners uit de buurt te leren kennen en om op een leuke/gezonde manier bezig te zijn. We maken gebruik van de apparaten op de beweegtuin en we doen spelactiviteiten waarbij u gezamenlijk actief bezig bent. Iedereen sport op zijn, of haar eigen niveau. Bent u geïnteresseerd, of wilt u kijken, of dit wat voor u is? Kom dan naar de introductiebijeenkomst op maandag 1 mei 2017, dan laten de fitnesstrainers Jesse en João u kennismaken met dit project. Zo houden wij Amstelveen gezond!

Foto Amstelveen
(Bron Hans de Bie - 2017)

Beweegtuin Marne in Amstelveen


Waar? Beweegtuin Marne, Marne 130, 1186 PJ Amstelveen. Het bevindt zich achter het gezondheidscentrum Marne op de beweegtuin. Helemaal gratis! Maandag 1 mei 2017 t/m maandag 19 juni 2017. Iedere maandag van 14:30 – 15:30 uur. Interesse? E-mail dan naar: João Begeer João-begeer@hotmail.com , of Jesse Kwak Jesse_kwakkie@hotmail.com of bel: wijkcoach Betty van de Schraaff 06-23536323

Introductie bijeenkomst beweegtuin. Op maandag 1 mei willen wij u kennis laten maken met de sport mogelijkheden in de beweegtuin Marne. Sporten is leuker en effectiever met meerdere mensen. Ook maakt u kennis met de sporttrainers/begeleiders João Begeer en Jesse Kwak, die laten aan u zien, dat sport gerelateerde oefeningen voor iedereen zijn weggelegd. De open dag is een voorbode voor de sportactiviteiten die de komende weken zullen plaatsvinden op hetzelfde tijdstip. Na de sportactiviteiten van de open dag zal er koffie of thee gedronken worden. De introductiedag en de sportlessen zijn geheel vrijblijvend en een gegarandeerd leuke tijd, waar u fitter uit zal komen. Adres: Beweegtuin Marne, Marne 130, 1186 PJ AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.