Bijgewerkt: 28 mei 2023

Kom sporten in de Museum Gym van Museum JAN

Nieuws ->

Bron: Museum JAN
18-01-2022

Heb je het museum ook zo gemist? Morgen doen we onze deuren even open! Museum JAN doet namelijk mee aan een ludiek protest 'Museum Gym' voor het heropenen van de musea. Musea kunnen als culturele doorstroom locaties veilig open, daarom vragen we om jullie steun en fysieke/ zwetende bijdrage. 

Fit tussen de schilderijen - kom morgen (woensdag 19 januari 2022) sporten bij JAN! Heb je het museum ook zo gemist? Morgen doen we onze deuren even open! Museum JAN doet namelijk mee aan een ludiek protest 'Museum Gym' voor het heropenen van de musea. Musea kunnen als culturele doorstroom locaties veilig open, daarom vragen we om jullie steun en fysieke/ zwetende bijdrage.

Kom morgen naar Museum JAN om aan je (mentale) fitheid te werken. Krijg een gratis full body of power workout tussen de schilderijen van Sam Drukker. Geschikt voor alle leeftijden! Kunst en cultuur dragen zeer bij aan een gezonde samenleving, helaas wordt dat niet altijd meegenomen in de besluiten. Zo mochten de commerciële doorstroomlocaties 15 januari 2022 weer open, maar moesten de culturele doorstroomlocaties gesloten blijven. Laat samen met Museum JAN en alle andere deelnemende musea zien aan de overheid dat we veilig open kunnen en dat cultuur er toe doet!

Foto Amstelveen
(Bron Museum JAN - 2022)

Heb je het museum ook zo gemist? Morgen doen we onze deuren even open! Museum JAN doet namelijk mee aan een ludiek protest 'Museum Gym' voor het heropenen van de musea


Meld je snel aan voor de lessen door te e-mailen naar info@museumjan.nl!. Neem je eigen matje of handdoek mee.

10:30 – 11:30 Full body & mind workout – door Barbara Brinkhuis @mokum.fit

12:00 – 13:00 Full body & mind workout – door Barbara Brinkhuis @mokum.fit

16:00 – 17:00 Power & Art workout – door Vita Bresser @vitaalfit @artbyvie

Lees meer over deze actie op Museum.nl en de Museum Vereniging. Adres: Museum JAN Dorpsstraat 50 1182 JE, AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.