Bijgewerkt: 29 maart 2024

Kom kennismaken met Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel

Nieuws -> Informatief

Bron: Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel
21-03-2022

Kom kennismaken met Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel. Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel nodigt je tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op woensdag 6 april 2022. Met onze Open Avond willen wij iedereen kennis laten maken met Rotary.

Rotary is een wereldwijde organisatie van serviceclubs. Rotary is niet religieus of politiek geëngageerd. De doelstelling van Rotary is: 'Service above Self' (Dienstbaarheid boven Zelf). Als lid iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Amstelveen, maar ook ver daarbuiten. Je bent van harte welkom op onze open avond. De ontvangst is om 20.00 uur.



Wij vertellen je over Rotary en wij hebben een interessante gastspreker, Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie, Alzheimercentrum Amsterdam die een lezing houdt over Jonge Mensen met Dementie (N.B. de foto expositie die tot voor kort in Villa Randwijck hing). De bijeenkomst is om 22.00 uur afgelopen. De Open Avond is in Villa Randwijck, Catharina van Clevepark 10. Aanmelden tot 31 maart 2022 op secretarisrana@gmail.com Meer informatie over: https://www.rotary.nl/amstelveennieuweramstel



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.