Bijgewerkt: 24 juli 2024

Kinderdagverblijf 'De Blauwe Geit' geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
21-09-2010

Onder grote belangstelling van ouders, leidsters, familie en vrienden verrichte wethouder Jacqueline Koops (CU) donderdag 16 september 2010 de opening van kinderdagverblijf 'De Blauwe Geit' aan de Acacialaan 18a.

Eerst legde wethouder Koops uit welke rol de gemeente vervult bij kinderopvang, zoals het zorgdragen voor mogelijke locaties en de kwaliteitscontrole door de GGD. Daarna vertelde zij de kinderen wat een wethouder zoal doet.

Samen met één van de aanwezige kinderen knipte de wethouder het rode lint door waarmee de eerste vestiging van kinderopvang door SKON in Amstelveen een feit was.

Blauwe Geit Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2010)

Wethouder Jacqueline Koops knipt het lintje door met een meisje en het nieuwe kinderdagverblijf van Amstelveen is officieel geopend


SKON?

De oorspronkelijke bedrijfsvorm Stichting Kinderopvang Nederland (SKON) werd in 2007 omgezet in een besloten vennootschap: SKON Kinderopvang B.V., zoals dat bij vele stichtingen gebeurde, want door de veranderingen in de zakelijke bedrijfsvoering werd noodzakelijk, om andere rechtsvorm te gebruiken.

Een B.V. past meer bij de marktomgeving van tegenwoordig en bij de uitgebreide activiteiten van de kinderopvang organisaties in Nederland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.