Bijgewerkt: 2 december 2021

Keus voor meer comfort in KLM Economy Class

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
16-09-2009

Vanaf december 2009 kunnen reizigers op alle intercontinentale KLM vluchten in Economy Class kiezen voor plaatsen met extra comfort. De nieuwe Economy Comfort-zone biedt tot tien centimeter meer beenruimte en de rugleuning van de stoel kan tot twee keer verder naar achteren. Economy Comfort-passagiers kunnen na de landing bovendien eerder van boord omdat de zone zich vooraan in de economy class bevindt.

KLM Amstelveen
(KLM - 2009)

De nieuwe Economy Comfort zone biedt tot 10 centimeter meer beenruimte en de rugleuning van de stoel kan tot twee keer verder naar achteren


Met de introductie van de Economy Comfort-zone komt KLM tegemoet aan de wensen van passagiers om op intercontinentale Economy Class-vluchten meer comfort en keuzemogelijkheden te hebben. De Economy Comfort-zone is een aanvulling op de voorkeurszitplaatsen tegen betaling. De ontwikkeling past in het meerjarige traject ´The Customer Journey´ waarin KLM de positionering van haar merk vernieuwt en de klantbehoefte centraal stelt.

De volledige intercontinentale KLM-vloot wordt uitgerust met de nieuwe zone. De eerste vliegtuigen zijn al omgebouwd en in de komende maanden volgt de rest zodat passagiers in december op alle intercontinentale vluchten voor de Economy Comfort-zone kunnen kiezen.

De meerprijs voor een stoel in de nieuwe zone is tussen de 80 en 150 Euro voor een enkele reis, afhankelijk van het aantal kilometers van de reis. Flying Blue Platinum-deelnemers en reizigers met een full flex Economy Class-ticket kunnen Economy Comfort reserveren zonder toeslag. Flying Blue Gold-deelnemers krijgen 50% korting en Flying Blue Silver-deelnemers 25%. De service in Economy Comfort is hetzelfde als in de gewone Economy Class.

Economy Comfort-stoelen zijn vanaf eind november te reserveren op www.klm.com of op de luchthaven via de selfservice incheckautomaten en de transferautomaten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS